Tuoremarja- tai pakastemarjakiisseli
Resepti marjakiisselin valmistukseen
Tuoremarja- tai pakastemarjakiisseli: valitse itse teetkö tuoreista tai pakastemarjoista
3-5 dl tuoreita tai pakastettuja, kotimaisia marjoja (kovakuoriset marjat hiukan survottuina)
5 dl vettä
¾ – 1 dl Hunajayhtymän hunajaa
2 rkl perunajauhoja
1 tl sokeria pinnalle
Mittaa vesi ja perunajauhot kasariin. Kuumenna sekoittaen kunnes sakenee. Anna keitoksen vain pulpahtaa. Nosta kasari tulelta ja sekoita kiisseliin hunaja ja marjat. Kaada kiisseli jälkiruokamaljaan ja ripottele pinnalle kevyesti sokeria kuortumisen estämiseksi. Survottuja tai soseena (ilman makeutusaineitta) pakastettuja marjoja tarvitset 2-3 dl.
Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat
Tallenna