Jälkiruoat
Hunaja on makean maistuva raaka-aine kylmiin ja lämpimiin jälkiruokiin. Hunajan makeuden ansiosta voit valmistaa aterioita täydentävät herkut kevyesti ja nopeasti. Reseptipankistamme löydät ohjeita kaikkiin eri tilanteisiin lämpimistä kesäpäivistä tunnelmallisiin talvihetkiin.
Helpot hunajaherkut
Hunajainen jälkiruoka on jokaisen ruokailuhetken kruunu. Ruokailuhetkestä riippuen voit valmistaa hunajasta myös välipalan koko perheelle ja hyödyntää lisäksi muita luonnosta saatavia raaka-aineita, esimerkiksi marjoja.

Helpot uuniomenat

Hunaja-uunimunakas

Hunajainen crème brûlée

Hunajainen pannukakku

Hunajainen pirtelö

Hunajainen puolukkasmoothie

Hunajaiset marjajääpuikot

Hunajajäätelö

Hunajajuusto

Hunajalla kuorrutetut greippilohkot

Jälkiruokaherkku grillissä

Marja-talkkunahyve

Marjarahka

Mascarpone-marjaherkku hunajalla

Mummin paras pannukakku

Raparperiminttuhillo

Sitruunaomenat

Tuoremarja- tai pakastemarjakiisseli
