Jälkiruoat

Hunaja on makean maistuva raaka-aine kylmiin ja lämpimiin jälkiruokiin. Hunajan makeuden ansiosta voit valmistaa aterioita täydentävät herkut kevyesti ja nopeasti. Reseptipankistamme löydät ohjeita kaikkiin eri tilanteisiin lämpimistä kesäpäivistä tunnelmallisiin talvihetkiin.

 

Helpot hunajaherkut

Hunajainen jälkiruoka on jokaisen ruokailuhetken kruunu. Ruokailuhetkestä riippuen voit valmistaa hunajasta myös välipalan koko perheelle ja hyödyntää lisäksi muita luonnosta saatavia raaka-aineita, esimerkiksi marjoja.

Helpot uuniomenat

Katso resepti

Hunaja-uunimunakas

Katso resepti

Hunajainen crème brûlée

Katso resepti

Hunajainen pannukakku

Katso resepti

Hunajainen pirtelö

Katso resepti

Hunajainen puolukkasmoothie

Katso resepti

Hunajaiset marjajääpuikot

Katso resepti

Hunajajäätelö

Katso resepti

Hunajajuusto

Katso resepti

Hunajalla kuorrutetut greippilohkot

Katso resepti

Jälkiruokaherkku grillissä

Katso resepti

Marja-talkkunahyve

Katso resepti

Marjarahka

Katso resepti

Mascarpone-marjaherkku hunajalla

Katso resepti

Mummin paras pannukakku

Katso resepti

Raparperiminttuhillo

Katso resepti

Sitruunaomenat

Katso resepti

Tuoremarja- tai pakastemarjakiisseli

Katso resepti

Tuoreomenasose

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös