Suomalaiset hunajatuotteet

Suomalainen Lähihunaja

2015_Lahihunaja_luomu_logo_p 2015_Lahihunaja_logo_P

SUOMALAINEN LÄHIHUNAJA

Suomalainen LähiHunaja on Hunajayhtymän tarjoama monipuolinen markkinointituotevalikoima hunajantuottajille, jotka pakkaavat ja myyvät hunajansa itse. Suomalainen LähiHunaja -tuoteperheeseen kuuluu: muovitölkit, lahjapakkaus, valikoima erilaisia tarroja, tienvarsikyltti, T-paita, käyntikortti sekä tietosivusto osoitteessa www.lahihunaja.fi. Sivustolla olevasta tuottajatietorekisterisstä kuluttajat voivat hakea oman alueensa hunajantuottajia. Kaikkia tarroja on saatavilla myös Luomu -merkein varustettuna.

Tölkki, lahjapakkaus, T-paita sekä käyntikortti- ja tienvarsikylttipohjat ovat ulkoasultaan yhtenäiset ja antavat hunajan kotimyynnille ammattimaisen ja huolitellun ilmeen. Suomalainen LähiHunaja -tölkin kaunis kuva ja teksti vakuuttavat, että hunaja on peräisin puhtaista kotimaisemista. Kansitarrojen avulla tölkkeihin saa piristävän yksilöllisen lisän. Kaikki LähiHunaja -tuoteperheen tarvikkeet on tilattavissa verkkokaupastamme. Tuotteiden ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Ilmoittaudu ilmaiseksi Lähihunajantuottajat-hakemistoon

Suomalaisella Lähihunajalla on omat internet-sivut osoitteessa www.lahihunaja.fi. Sivuilla on Lähihunajantuottajat -hakemisto, josta kuluttajat voivat etsiä lähimmän tuottajan. Voit ilmoittautua ilmaiseksi mukaan seuraavalla kaavakkeella. LähiHunaja -tuotteiden osto ei edellytä rekisteröitymistä.

  Yrityksen nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin

  Etunimi

  Sukunimi

  Lähiosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Maakunta

  Kotisivut

  Aihe (pakollinen)

  Tuotteet ja Palvelut

   

  Shopping Cart
  Vieritä ylös