liquid-3273117_1920

Elintarviketeollisuus

Hunajayhtymä on Suomen suurin kotimaisen hunajan pakkaaja. Lisäksi palvelemme elintarviketeollisuutta maahantuomalla ulkomaista hunajaa asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Tuotamme laadukasta hunajaa tilauksesta muun muassa Unkarista Espanjasta ja Kiinasta.

Hunajalla luonnollista lisäarvoa arjen herkkuihin

Hunaja sopii ominaisuuksiensa ansiosta elintarvikkeiden ainesosaksi antaen makeutta, parantaen niiden ominaisuuksia. Lisäksi hunajan avulla voit luoda imagollista lisäarvoa hyvinvoinnista ja ruuan terveellisyydestä kiinnostuneille kuluttajille. Tyypillisiä tuotteita, joissa hunajaa käytetään, ovat leivontatuotteet, lihat, kosteat mausteet (kuten marinadit ja sinapit), juomat, viljatuotteet (kuten mysli, patukat) ja maitotuotteet.

Hunaja tuo lisäarvoa arjen herkkuihin

 

Hunaja parantaa tuotteen ominaisuuksia

Hunajan sisältämä monipuolinen sokerikoostumus, entsyymit, valkuaiset ja hivenaineet vaikuttavat elintarvikkeiden koostumukseen parantamalla ja korostamalla niiden ominaisuuksia. Hunajan lyhytketjuiset sokerit vahvistavat muiden ainesosien makua. Tämän ominaisuuden vuoksi esimerkiksi marinadeissa hunaja on ehdoton ykkönen – se tehostaa mausteiden toimivuutta ja nopeuttaa marinoitumista!

Hunaja vähentää tuotteiden hapettumista, helpottaa ruskistumista ja edistää niiden säilyvyyttä ja tuoreutta. Nämä ovat erinomaisia etuja liha- ja leivontatuotteissa, joissa parasta ennen -päiväykset ovat luontaisesti lyhyitä ja tuoreus valttia kuluttajan valinnoissa.

Kuluttajat arvostavat hunajaa makeutusaineena, joten sitä voi hyödyntää esimerkiksi juomateollisuudessa maun ja makeuden tuojana. Makeuttajana hunajan etu sakkaroosiin verrattuna on se, että sitä tarvitaan pienempi määrä saman makeuden aikaansaamiseksi.

Lue artikkelimme hunajan hyödyistä elintarviketeollisuudessa.

Luotettava ja palveleva toimittaja

Myymme suomalaista ja ulkomaista hunajaa niin juoksevassa kuin hienokiteisessä muodossa pienistä 3 kg toimituseristä aina useamman sadan tai tuhannen kilon toimituseriin yrityksesi tarpeiden mukaan. Hunaja-alan ammattilaisina autamme asiakkaitamme hunajan käyttöön sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Noudatamme toiminnassamme, alan ainoana yrityksenä Suomessa, kansainvälistä elintarviketurvallisuuden johtamisjärjestelmän standardia ISO 22000:2018, jonka Bureau Veritas on sertifioinut 30.4.2020.

Toimitamme hunajan tuotantoosi sopivassa muodossa. Meidät tunnetaan elintarviketeollisuudessa luotettavana toimijana nopeiden ja joustavien toimitusten, laadukkaiden tuotteiden sekä kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Olemme elintarviketeollisuusliiton jäsen.

Autamme ja konsultoimme mielellämme hunajan käytössä erilaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous: toimitusjohtaja Aapo Savo, aapo.savo@hunaja.fi tai 050 330 8592.

 

Hunajayhtymä elintarviketeollisuuteen

 

 

 

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top