hunajalogo-vaaka-002

Kauppa

Tervetuloa Hunajayhtymän verkkokauppaan!

 

Tästä pääset tuotevalikoimaan.

Kirjaudu omaan tiliin.

Kiitos, että valitsit Hunajayhtymän verkkokaupan! Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima mehiläisten hoitoon ja hunajantuotantoon tarvittavia tarvikkeita. Lisäksi valikoimissamme on paljon erilaisia tuotteita mehiläisvahakynttilöiden valmistukseen, terveydenhoitotuotteita ja alan kirjallisuutta. Verkkokauppa palvelee 24/7. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian. Toimitusaika vaihtelee ruuhkasta riippuen 1-3 vrk. Ennen tilaamista kannattaa tutustua tilausohjeisiin ja toimitusehtoihin.

Huom.
Uusille asiakkaille lähetämme ennakkolaskun sähköpostiin.

 

 

Tarratilaukset

Olemme uudistaneet etiketti- ja tarrapalvelun integroimalla sen suoraan  osaksi kauppapaikkaamme. Uudistamisen yksi keskeisimmistä syistä on ollut yrityksen halu palvella mehiläistarhaajia entistä paremmin verkkokaupassa tekemällä sinettien ja tarrojen ostoprosessista mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä.  Tarratilauksiin>>>

Etkö löytänyt hakemaasi?

Mikäli et löytänyt tarvitsemaasi mehiläishoitoon tai hunajankäsittelyyn liittyvää tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä puhelimitse 0207 769 680/ 0400 193 941 tai sähköpostitse tilaus (at) hunaja.fi. Kauttamme on mahdollista hankkia myös tilaustuotteitana monia sellaisia tuotteita, joita ei meiltä löydy valmiina varastosta. Ota siis reilusti yhteyttä, mikäli et löydä hakemaasi tuotetta!

Kynttilöitä mehiläisvahasta

Valikoimissamme on laajalti erilaisia tuotteita mehiläisvahakynttilöiden valmistukseen. Ne löytyvät kaupan valikoista Kynttilämuotit ja Kynttilätarvikkeet. Lataa tästä itsellesi ohjeet, miten teet kynttilän kierittäen vahalevystä (PDF) ja miten teet valmistat kynttilän muotilla valaen (PDF). Sivuiltamme löytyy artikkeli, jossa neuvotaan kynttilöiden valmistus muottien avulla.

 

 

 

Shopping Cart
Vieritä ylös