Suomalaiset hunajatuotteet

Hunajatuotteet

Hunajayhtymä on Suomen suurin kotimaisen hunajan pakkaaja. Yhden kalenterivuoden aikana käsistämme kulkee keskimäärin 250-300 tonnia kotimaista hunajaa. Hunajaa pakataan purkkeihin ja pulloihin sellaisenaan, erilaisissa muodoissa. Lisäksi teemme hunajasta erilaisia hunajavalmisteita, jotka sopivat tavallista hunajaa paremmin urheiluun, erikoisruokavalioihin ja allergikoille.

 

Hunajayhtymän pakkaamat hunajat

Meille on tärkeää, että myymämme hunaja on laadultaan sellaista, että siitä voi olla ylpeä ja kuluttaja nauttii ostamastaan tuotteesta. Hunajan laatuun vaikuttaa moni seikka, kuten kasvialkuperä, kypsyys sadonkorjuuvaiheessa, käsittely pakkausvaiheessa ja säilytys. Toteutamme hunajan käsittelyssä Maa- ja metsätalousministeriön määrittämää asetusta. Myös omavalvontamme tarkkailee hunajan laatua kaikissa eri vaiheissa ja noudatamme toiminnassamme kansainvälistä elintarviketurvallisuuden johtamisjärjestelmän standardia FSSC 22000, jonka Bureau Veritas on sertifioinut 8.3.2023.

Kuluttajapakkauksissa pakkaamaamme suomalaista hunajaa löytyy kauppojen hyllyiltä ympäri Suomen. Tunnetuimmat tuotteemme ovat Suomalainen kukkaishunaja ja Suomalainen perinteinen kova hunaja – kumpaakin tuotetta saa sekä 450 gramman että pienemmässä 200 gramman purkissa. Pullotuotteista pakkaamme Suomalaista suodatettua hunajaa (350 g) ja Mieleinen (340 g) suomalainen juokseva hunajavalmiste Original, Mustikka ja Mansikka. Lisäksi kauppojen hyllyiltä löytyvä Unkarilainen monikukkahunaja (450 g) on meidän pakkaamaamme. Mikäli oman kauppasi valikoimissa ei ole vielä Hunajayhtymän pakkaamia tuotteita, niin löydät niitä verkkokaupastamme kauppa.hunaja.fi.

 

Kuluttajapakkausten lisäksi palvelemme elintarviketeollisuutta toimittamalla suomalaista ja ulkomaista hunajaa eri kokoisissa toimituserissä.

Tallenna

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top