tonin_testi-1920x822

Mieleinen Mustikka 340 g

Mustikka-Mieleinen on herkku, joka sisältää suomalaista hunajaa, ravintokuitua ja suomalaista mustikkaa. Mustikka-Mieleinen sopii monipuolisesti esimerkiksi jälkiruokien kastikkeeksi, puuron tai myslin päälle, smoothieihin, rahkoihin tai kylmien ja kuumien juomien maustajaksi.

 

Mieleinen ja mustikat
Suomen puhtaasta luonnosta voi nauttia marjoja sellaisenaan. Mehiläisten pölytyksen ansiosta mehiläistarhojen läheisyydessä sijaitseva satoalue on aina runsaampi.

Tuote sisältää suomalaista hunajaa, 35% vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja suomalaista pakastekuivattua metsämustikkaa. Pakastekuivatun mustikan määrä tuotteessa vastaa yhtä desilitraa tuoreita, metsästä vastapoimittuja mustikoita. Tässä herkussa yhdistyvätkin suomalaisen hunajan lempeä maku, metsämustikan terveyttä edistävät flavonoidit ja vitamiinit sekä vatsaa hellivät kuidut. Tuote on gluteeniton.

Mieleinen mustikka sopii erityisen hyvin herkutteluhunajaksi jälkiruokiin ja välipaloihin.

Mustikkaista Mieleistä juuri sopiva määrä

 

Mustikka-Mieleinen myydään 340 g:n puristepulloissa, josta sitä on helppo annostella. Korkissa olevan silikonisuuttimen ansiosta herkkua on helppo annostella juuri haluttu määrä. Mieleinen ainutlaatuinen koostumus takaa, että Mieleinen ei kiinteydy eikä jähmety pitkänkään ajan kuluessa, vaan on aina notkeasti juoksevaa.

Lisää tietoa tuotteesta kotisivuilla www.mieleinen.fi.

Mieleinen Mustikka 340g

 

 

Kokeile kotimaista mustikan ja hunajan yhdistelmää näihin

Shopping Cart
Scroll to Top