HunajayhtymaMieleinenProducts-2

Mieleinen Mansikka 340 g

Mansikka-Mieleinen on tuotevalikoimamme uusin tulokas. Se on herkku, joka sisältää suomalaista hunajaa, ravintokuitua ja suomalaista mansikkaa. Mansikka-Mieleinen sopii monipuolisesti esimerkiksi jälkiruokien kastikkeeksi, puuron tai myslin päälle, smoothieihin ja rahkoihin.

Aidosta kotimaisesta mansikasta ja hunajasta valmistettu Mansikka Mieleinen maustaa ihanasti aamiaisen tai brunssin.

Tuote sisältää suomalaista hunajaa, 33% vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja suomalaista pakastekuivattua mansikkaa. Tässä herkussa yhdistyvät suomalaisen hunajan lempeä ja mansikan kesäinen maku sekä vatsaa hellivät kuidut. Tuote on gluteeniton.

 

Mansikka Mieleinen
Mansikka Mieleinen on täyteläinen herkutteluhunaja. Hunajavalmisteena myytävää Mieleistä voi käyttää vaikka hillon korvikkeena erilaisissa ruoissa ja leivonnaisissa.

 

Mieleinen myydään ainutlaatuisessa pullossa

Mansikka-Mieleinen myydään 340 g:n puristepulloissa, josta sitä on helppo annostella. Korkissa olevan silikonisuuttimen ansiosta herkkua on helppo annostella juuri haluttu määrä. Pullo ei sotke eikä tahmaa ja se on helppo ottaa mukaan vaikka kesäisille retkille. Juokseva hunajavalmiste ei myöskään kiteydy, vaan pysyy aina juoksevassa muodossa.

Mieleisessä on myös lähes puolet vähemmän hiilihydraatteja, jolloin se sopii erityisesti keventäjille ja FODMAP-ruokavalioihin.

Lisää tietoa tuotteesta kotisivuilla www.mieleinen.fi.

Mieleinen mansikkahunaja

 

Shopping Cart
Scroll to Top