1A_Mieleinen_omalla logolla yritykset_www_1160x619pix_Keltainen

Liikelahjat ja varainhankinta

Tilaa Hunajayhtymältä uniikki hunajapullo yrityksellesi, asiakkaillesi, juhlavieraille, urheiluseurallesi tai tapahtumaasi. Personoi Mieleinen-hunajavalmiste omalla yrityksen tai urheiluseuran logolla, kuvalla tai muulla tunnuksella.

Mieleinen on Hunajayhtymän ainutlaatuinen hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kui­dut. Mieleinen pysyy aina juoksevassa muodossa ja sen annostelu eri käyttötarkoituksiin on helppoa näppärästä pullosta. Personoitu Mieleinen sopii makeaksi lahjaksi ja myyntituotteeksi pitkän säi­lyvyytensä ansiosta erinomaisesti. Urheiluseurat voivat hyödyntää personoitua Mieleistä omassa varainhankinnassaan.

Kustomoitu Mieleinen on arvostettu ja vastuullinen lahja. Kuluttamalla kotimaista hunajaa autat edistämään mehiläisten elintärkeää pölytystyötä. Hunajayhtymän hunajavalmiste on Avainlippu-tuote ja se valmistetaan ja pakataan laatustan­dardin alaisuudessa.

Tapahtumalle tai yritykselle personoitu hunajatuote on mieleinen lahja kotiin vietäväksi muistoksi.

 

Pidä mieleisistäsi huolta

Kotimaisella pientuottajan käsityöllä valmistettu Mieleinen ilahduttaa saajaansa myös terveellisiä elintapoja edistävänä tuotteena. Mieleisessä on täysin ainutlaatuinen koostumus, jossa suoma­laiseen hunajaan yhdistetään vatsan toimintaa edistäviä ravintokuituja. Tämä edistyksellinen valmiste on myös tavallista hunajaa kevyempi, sekä maultaan että kalorimäärältään.

 

Mieleinen-hunajavalmiste jättää sinut makeasti mieleen

Muistuta brändistäsi, kiitä asiakastasi tai palkitse osallistujat kotimaisella laatutuotteella, joka pysyy kaikissa kodeissa ahkerassa käytössä.

Valmistamme sinulle Mieleisen aineiston valmiista logosta, kuvasta tai muusta tunnuksesta. Minimi­määrä tilaukselle 15 kpl, hinnat riippuvat tilaus­määrän suuruudesta. Tarkistamme ajantasaiset hinnat tilauksen yhteydessä, pieniä muutoksia saattaa esiintyä.

Hinnat ovat esimerkkejä, kysy tarkempi tarjous ottamalla yhteyttä gidde@hunaja.fi

Personointi näkyy esimerkiksi logon muodossa pullon korkissa ja etiketeissä, pullon kummallakin puolella.

 

Yritysasiakkaat kpl hinta, alv 0 %, vapaasti Loimaalla, rahti lisätään
30 kpl 195 € (á 6,50 €)
50 kpl 315 € (á 6,30 €)
100 kpl 600 € (á 6,00 €)
300 kpl 1740 € (á 5,80 €)
500 kpl 2750 € (á 5,50 €)

 

Urheiluseurat ja järjestöt kpl hinta, alv 14 %, vapaasti Loimaalla, rahti lisätään
50 kpl 275 € (á 5,50 €)
100 kpl 500 € (á 5,00 €)
300 kpl 1410 € (á 4,70 €)
Shopping Cart
Scroll to Top