WhatsApp Image 2023-01-12 at 15.23.43

Nimikoidut sesonkituotteet

Hunajayhtymän verkkokauppaan lanseerattiin keväällä 2022 ainutlaatuiset sesonki-Mieleiset. Näitä vuodenaikojen mukaan visualisoituja tuotteita on saatavilla vain Hunajayhtymän verkkokaupasta, aina rajoitetun ajan. Pullojen erikoisuus piilee personoinnissa, sillä asiakas saa tilattua jokaiseen pulloon oman nimen sekä mahdollisen lahjan antajan toivotuksen.

Pullon sisältö on hunajavalmiste Mieleistä. Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Toivottu talvipullo

 

Hunajayhtymän talvipullo on talven lämmittävä ja maistuva lahja. Suomalaisesta hunajasta valmistetut Mieleiset ovat nousseet kuluttajien suosikkituotteiksi. Omalla nimellä saatavat uniikit hunajalahjat löytyvät vain Hunajayhtymän verkkokaupasta, kutakin sesonkipulloa on myynnissä vain rajoitetun ajan. Arvioitu myyntiaika joulukuun lopusta huhtikuun alkupuolelle. OSTA TÄSTÄ.

 

Muista äitiä ja mummia toukokuussa

 

Äitienpäivän sydämiä sisältämä hunajapullo sopii myös erinomaisesti esimerkiksi vuosipäiviin ja ystävänpäivään. Ota yhteyttä myymäläämme, jos haluat tietyn kuosin sesongista poikkeavaan ajankohtaan.

Hemmottele äitiä, mummia ja vaimoa tänä äitienpäivänä makealla lahjalla. Nyt voit ostaa herkullisen hunajaisen yllätyksen omalla nimellä ja lahjan antajan nimellä varustettuna. Voit nimikoida pulloon myös Mieleisesi hassuttelevat lempi- tai kutsumanimet. Lahjan saaja nimikoidaan äitienpäivätervehdyksen kera pullon korkkitarraan. Arvioitu myyntiaika huhtikuusta toukokuun alkupuolelle. OSTA TÄSTÄ.

Mieleisin kesälahja

 

Muista Mieleistäsi kesän juhlissa! Valmistuneet, synttärisankarit, mökkivierailuiden emännät ja isännät sekä muut kesän juhlijat ansaitsevat arvoisensa lahjan. Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset. Arvioitu myyntiaika kesäpullolla on noin toukokuu lopusta elokuun loppuun. OSTA TÄSTÄ.

 

Syksyn suloinen yllätys

 

Syksyn sesonkiin suunniteltu ruskapullo on ihana lahjaidea isänpäivään, synttärisankareille, kyläreissujen emännille ja isännille sekä muille Mieleisille, jotka ansaitsevat makean hetken. Ensimmäisenä vuonna syyspullo oli joulupullon jälkeen toiseksi suosituin. Arvioitu myyntiaika verkkokaupassa on syyskuusta marraskuun puoliväliin. OSTA TÄSTÄ.

 

Suosituin sesonkituotteemme on jouluinen

 

Vältä joulustressi yhdellä tilauksella ja tilaa kaikille ystäville ja läheisille kerralla pidetty lahja. Räätälöimme jokaisen pullon erikseen, tilauksesi mukaan.

 

Lanseerausvuonna joulupulloja myytiin lähes 600 kappaletta ja ne ilahduttivat kaikenikäisiä. Joulupullo on myynnissä marraskuun alkupuolesta asti aina joulua edeltäviin päiviin. OSTA TÄSTÄ.

 

Shopping Cart
Scroll to Top