HunajayhtymaMieleinenProducts-3

Mieleinen Original 340 g

Mieleinen on Hunajayhtymän ainutlaatuinen hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveellisiä elämäntapoja tukevat ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Mieleisessä on myös lähes puolet vähemmän hiilihydraatteja, jolloin se sopii erityisesti keventäjille ja FODMAP-ruokavalioihin.  

 

Hunajayhtyma_Mieleinen_340g
Hunajayhtymän Mieleinen 340g

Mieleinen pysyy aina juoksevana

Hunaja on puhdas luonnontuote, joka koostumuksensa ansiosta kiteytyy pitkän ajan kuluessa. Mieleinen hunajavalmisteen ainutlaatuinen koostumus pitää tuotteen aina juoksevana. Mieleisestä löytyy myös mustikkainen ja mansikkainen makuvaihtoehto, mutta Mieleinen original sopii niille, jotka haluavat herkutella perinteisellä ja alkuperäisellä hunajan maulla. Mieleinen on pakattu ainutkertaisella mekanismilla varustettuun pulloon, joka pitää pullon suun aina puhtaana ja tuotteen korkin sisäpuolella.

Lisätietoa tästä tuotteesta kotisivuilla www.mieleinen.fi.

 

Mieleisestä löytyy myös suomalaisilla marjoilla maustetut versiot, mustikka ja mansikka.

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top