Mehiläispesien myynti

Mehiläispesien myynti

 

Varauksien määrä on ollut valtava. Tämän vuoksi tämän kevään varauskiintiö on täynnä.
Myytävänä rajoitettu määrä talvehtineita pesiä Hunajayhtymän tuotannon ammattimaisesta tarhauksesta.

Hunajayhtymä tukee mehiläistarhausta tarvikemyynnin, koulutuksen ja konsultoinnin keinoin. Haluamme kehittää suomalaista mehiläiskauppaa toimivaan ja luotettavaan suuntaan ja tarjoamme tähän tarkoitukseen nyt myös mehiläispesiä myyntiin. Voit hankkia meiltä erilaisia mehiläispesiä turvallisesti ja helposti. Kaupankäynti kanssamme on reilua ja ketterää.

Myytävät mehiläispesät ovat kehittyneet viime vuosina monimuotoiseksi ryhmäksi erilaisia tuotteita.

Mehiläispesävalikoimastamme löytyy

  • talvehtineita pesiä

Yleensä myytävien mehiläispesien emot voivat olla rodultaan ja iältään hyvin erilaisia, ja pesien perusta saattaa rakentua tuontiemojen varaan. Lisäksi kaluston ja kakuston laatuhaitari on suuri. Markkinoiden laaja valikoima on hyvä, mutta tekee ostamisen asiakkaalle hankalaksi. Myytävien mehiläispesien tuoteselosteet ovat usein puutteellisia eikä myynnissä ensisijaisesti toimita asiakkaan tarve edellä.  

Me Hunajayhtymällä haluamme ratkaista tarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat sinulle sopivan ja laadukkaan tuotteen sekä kattavan tuoteselosteen.

Ammattitaitoiset hoitotoimenpiteet pesien toimivuuden takuuna

 

Vahvasti talvehtineet pesät ovat yksiosastoisia. Pesissä on hyväkuntoiset Langstroth-kehät, joissa asuu heti tuotantokuntoisia italialaisrotuisia mehiläisiä. Pesiä on hoidettu normaalien keväthoitotoimenpiteiden mukaan ja varsinaisen kevättarkastuksen suoritamme vielä kaikkiin pesiin toukokuun aikana.
Pesille on tehty kolme hoitokäyntiä sisältäen seuraavat toimenpiteet
  • talvisuojausten poisto,
  • pohjien puhdistus,
  • oksaalihappotiputus /muurahaishappokäsittely,
  • ruokavarojen tarkistus,
  • emon toimivuuden tarkastus vahvuuden määritys ja tarvittaessa lisäruokinta sekä muurahaisten tarkkailu.

Helppo ja edullinen hankinta

Hunajayhtymän pesillä pääset alkuun harrastuksessa tai täydennät ammattimaista kalustoasi. Pesät ovat Hunajayhtymän lähistöllä Loimaan seudulla valmiina kuljetuskunnossa. Pesän arvolisäverollinen hinta on 295,00 € kpl. Pesistä on EKM todistus. Myytäviä pesiä on rajoitettu määrä, ota yhteyttä meihin pian.

 

Pesiä koskevat tiedustelut

 

Hunajayhtymä, myymälä
 0400 193 941
hunaja@hunaja.fi

 

Myytävä mehiläispesä
Myytävät mehiläispesät ovat ammattitaitoisesti hoidettuja.

Shopping Cart
Vieritä ylös