Suomalaiset hunajatuotteet

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksesi toimitus

Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaan Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon välityksellä.

Saat ilmoituksen toimitustavasta tilausvahvistuksen yhteydessä. Vaarallisia aineita toimitamme vain Matkahuollon kautta MH-toimipisteisiin ja rajoitetusti Lähellä -pakettina Valintataloihin ja Siwoihin. Lähellä -paketin maksimipaino on 30 kg. Mikäli tilaustasi ei voida toimittaa toivomaasi paikkaan, ilmoitamme uuden noutopaikan tilausvahvistuksessa.

Tilauksesi toimituskulut ja -aika

Toimituskulujen arvioitu määrä ilmoitetaan aina tilausvahvistuksessa, jonka saat sähköpostiin.

Toimituskuluihin vaikuttavat sekä paketin paino että tilavuus. Helposti särkyvillä tuotteilla (esimerkiksi lasitölkit) ja vaarallisilla aineilla (hapot ja lipeä) on korotettu rahtimaksu.

Alle 20 euron tilauksista perimme pientoimituslisän 8 euroa, tämä ei kuitenkaan koske sopimustuottajiamme.

Toimitusaika on yleensä  1-5 vuorokautta.

Maksaminen

Kaikki Kauppapaikassa esillä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen lasku toimitetaan uusille asiakkaille aina sähköpostitse ennakkoon. Kun lasku on maksettu ja summa on saapunut Hunjayhtymälle, tilaus toimitetaan asiakkaalle viipymättä. Asiakkaille, jotka ovat jo Hunajayhtymän laskutusasiakkaita, tuotteet lähetetään laskulla. Lasku seuraa paketissa tuotteiden mukana. Maksuehto on 14 pv netto.

Henkilötiedot

Tilaajan henkilötiedot tallennetaan Hunajayhtymän asiakasrekisteriin ja niitä käytetään vain tilauksen käsittelyssä ja laskutuksessa. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Peruuttamisoikeus ja tuotteiden palautus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa määräajassa. Voit peruuttaa tilauksesi heti, kun olet saanut tilausvahvistuksen, jolloin kummallekaan ei aiheudu tilauksesta turhaa työtä tai kuluja. Peruuttaminen tapahtuu tällöin esim. vastaamalla tilausvahvistusviestiin.

Tuotteiden palauttamisilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut paketin. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Peruuttamisoikeus ei koske kuluttajan toiveiden mukaan valmistettuja tuotteita (esimerkiksi etiketit, joihin on painettu tuottajan tiedot). Kun olet palauttamassa meille tilausta/tuotetta, otathan yhteyttä, niin saat tarkemmat palautusohjeet. Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse hunaja@hunaja.fi tai soittamalla 0207 769 680.

Shopping Cart
Vieritä ylös