Suomalaiset hunajatuotteet

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksesi toimitus

Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaan Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon välityksellä.

Toimitustapa valitaan kassalla tilausta tehdessä. Verkkokauppa valitsee lähimmän toimituspisteen osoitetietojen perusteella. Halutessa toimituspistettä voi muuttaa valintalaatikosta valitun toimitustavan alla kassalla. Vaarallisia aineita toimitamme vain Matkahuollon kautta MH-toimipisteisiin ja rajoitetusti Lähellä -pakettina pakettipisteisiin. Lähellä -paketin maksimipaino on 30 kg.

Tilauksesi toimituskulut ja -aika

Toimituskulut määräytyvät ostoskorissa olevien tuotteiden ja toimitustavan mukaan.

Toimituskuluihin vaikuttavat sekä paketin paino että tilavuus. Helposti särkyvillä tuotteilla (esimerkiksi lasitölkit) ja vaarallisilla aineilla on korotettu rahtimaksu.

Toimitusaika on yleensä  1-5 vuorokautta.

Maksaminen

Kaikki Kauppapaikassa esillä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen lasku toimitetaan uusille asiakkaille aina sähköpostitse ennakkoon. Kun lasku on maksettu ja summa on saapunut Hunajayhtymälle, tilaus toimitetaan asiakkaalle viipymättä. Asiakkaille, jotka ovat jo Hunajayhtymän laskutusasiakkaita, tuotteet lähetetään laskulla. Lasku seuraa paketissa tuotteiden mukana. Maksuehto on 14 pv netto.

Henkilötiedot

Tilaajan henkilötiedot tallennetaan Hunajayhtymän asiakasrekisteriin ja niitä käytetään vain tilauksen käsittelyssä ja laskutuksessa. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Peruuttamisoikeus ja tuotteiden palautus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa määräajassa. Voit peruuttaa tilauksesi heti, kun olet saanut tilausvahvistuksen, jolloin kummallekaan ei aiheudu tilauksesta turhaa työtä tai kuluja. Peruuttaminen tapahtuu tällöin esim. vastaamalla tilausvahvistusviestiin.

Tuotteiden palauttamisilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut paketin. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Peruuttamisoikeus ei koske kuluttajan toiveiden mukaan valmistettuja tuotteita (esimerkiksi etiketit, joihin on painettu tuottajan tiedot). Kun olet palauttamassa meille tilausta/tuotetta, otathan yhteyttä, niin saat tarkemmat palautusohjeet. Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse tilaus (at) hunaja.fi tai soittamalla 0400 193 941.

Shopping Cart
Scroll to Top