HunajayhtymaBigTubsReShoot-2

Kukkaishunaja 450 g

Suomalainen kukkaishunaja perinteisessä 450 gramman purkissa on Hunajayhtymän klassikkotuote. Kaikkein tunnetuimmassa ja myydyimmässä tuotteessamme on perinteistä suomalaista monikukkahunajaa. Satokasveja ovat muun muassa vadelma ja apila, mutta mukana on kaikkia muitakin kesäisiä mesilähteitä tuomassa omat arominsa. Hunaja on miedon makuista, tummahkon keltaista ja melko kiteistä, kuitenkin pehmeää ja helposti lusikoitavaa.

Suomalainen_Kukkaishunaja_450g
Suomalainen Kukkaishunaja 450g

Kotimainen hunaja on sopii lähes kaikkeen

Kotimainen kukkaishunaja on joka kodin perusvaruste, joka sopii ruuanlaitoista kauneudenhoitoon ja makeuttamisesta urheilujuomiin. Kukkaishunajan rakenne on helppokäyttöistä ja se liukenee erilaisiin raaka-aineisiin helposti sekoittamalla, ravistamalla tai hämmentämällä liedellä. Erilaisista mesilähteistä kerätty hunaja varmistaa makumaailman runsauden tuotteessa sellaisenaankin nautittuna.

Kukkaishunaja on notkeutensa vuoksi sovellettavissa moneen käyttötarkoitukseen. Hunajan kulutus kasvaa vuosittain flunssakaudella, mutta hunajan käyttö ympäri vuoden tukee terveellisiä elämäntapoja.

 

Hunajamme on aina laatuvarmennettua ja purkkimme voi jäljittää.

 

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top