sopimustuottaja

Sopimustuotanto

Hunajan sopimustuotanto on nykyaikainen ja helppo tapa tuottaa hunajaa. Sopimustuottajana sinulta jää kaikki hunajan käsittelyyn, pakkaamiseen, myyntiin ja markkinointiin liittyvä työ pois. Voit tällä tavoin keskittyä itse asiaan eli mehiläisten hoitoon! Sopimustuottajana sinulla on myös aina varma ostaja hunajallesi satokausien vaihteluista huolimatta.

Hankimme tarvitsemamme hunajan pääosin sopimustuottajilta, joita tällä hetkellä on noin 150. Sopimustuotanto on erinomainen järjestelmä niin tuottajan kuin pakkaamon kannalta. Pakkaamo pystyy pitämään toimituslupauksensa kaupalle ja tuottajalla on varma osoite hunajalleen satokausien vaihtelusta huolimatta. Huolehdimme sopimustuottajista maksamalla hunajasta kilpailukykyisen hinnan sinulle. Tilitämme maksut aina yhdessä sovitulla aikataululla, joka sovitaan hunajan toimituksen yhteydessä.

Toimitettavan hunajan tulee täyttää maa- ja metsätalousministeriön hunajasta antaman asetuksen (392/2015) (hunaja-asetus) sekä Neuvoston asetuksen (ETY) N:o 315/93 että Komission asetuksen (EU) N:o 37/2010 (elintarvikkeiden vierasaineasetukset) asettamat vaatimukset. Lisäksi hunajan HMF-arvo (hydroksimetyylifurfuraali) saa olla korkeintaan 15 mg/kg (Hyvää Suomesta -sertifikaatin laatukriteeri).

Hunaja toimitetaan meille ainoastaan hunajakäyttöön tarkoitetuissa astioissa. Meiltä saa tähän tarkoitukseen soveltuvia  panttitynnyreitä ja -ämpäreitä. Tynnyreissä on tarpeen mukaan käytettävä tynnyripussia. Kaikilla astioilla ja tynnyripusseilla (kontaktimateriaaleilla) on ehdottomasti oltava Euroopan Parlamentin ja Neuvoston asetukseen (EY) N:o 1935/2004 (kontaktimateriaalidirektiivi) perustuen todennukset eli vaatimuksenmukaisuus- ja migraatiotodistukset.

Järjestämme vuosittain Sopimustuottajapäivät, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Sopimustuottajapäivän ajankohta ilmoitetaan kirjeitse kaikille sopimustuottajille ja sopimustuotannosta kiinnostuneille alkukevään aikana.

Oletko kiinnostunut hunajan sopimustuotannosta? Jätä meille yhteystiedot täyttämällä lomake, niin lähetämme sinulle lisätietoa sopimustuottajajärjestelmästä ja neuvomme hunajan toimituksiin liittyvissä  käytännön asioissa. Voit myös soittaa toimitusjohtaja Aapo Savolle p. 050 330 8592 tai laittaa sähköpostia aapo.savo@hunaja.fi.

Valitsemme uudet sopimustuottajat toimitusrenkaaseemme harkinnanvaraisesti.

Tutustu sopimustuottajavideoihin>>

Shopping Cart
Scroll to Top