Jälkiruokaherkku grillissä

Resepti jälkiruokaherkun valmistukseen

Jälkiruokaherkku grillissä: Annos neljälle

kokonainen ananas
inkiväärin juurenpala
Hunajayhtymän hunajaa
sitruuna
tölkki persikoita
tuoreita mansikoita
valkosuklaata
vaniljajäätelöä

Kaada laakean astian pohjalle reilusti hunajaa. Purista hunajan joukkoon yhden sitruunan mehu. Kuori inkiväärin juuripalanen ja raasta se raastimella. Lisää raaste kulhoon ja sekoita ainekset hyvin keskenään. (Sulata hunaja hyvin valuvaksi esim. vesihauteessa, jos se ei sitä ole.) Kuori kokonainen ananas ja leikkaa se ensin puoliksi ja sitten reilun kokoisiksi viipaleiksi. Puolita tölkkipersikan puolikkaat. Aseta persikan ja ananaksen palaset grillille saamaan vähän ruskeaa väriä pintaan, ja lämpenemään. Valele palasia pullasudilla tms. kypsymisen aikana hunaja-sitruuna-inkivääri –seoksella. Paloittele mansikat noin neljään osaan. Raasta valkosuklaata mansikoitten päälle. Annostele kulhoon grillatut hedelmät, valkosuklaamansikat ja lisää päälle vaniljajäätelöä aterioitsijan mieliteon mukaan. Todellinen jälkiruokaherkku grillissä!

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Shopping Cart
Scroll to Top