Sitruunaomenat

Resepti sitruunaisen omenaruoan valmistukseen

Sitruunaomenat: maukas jälkiruoka

4 hapahkoa omenaa
2 rkl Hunajayhtymän kukkaishunajaa
1 sitruunan raastettu kuori
noin 1 tl kanelia
tuoreita mintunlehtiä koristeeksi

Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenet ja siemenkota ja leikkaa lohkot vielä ohuemmiksi. Leitä omenaviipaleet uunivuokaan ja mausta hunajalla, sitruunankuoriraasteella ja kanelilla. Peitä uunivuoka kannella tai alumiinifoliolla. Paista omenia 200 asteen uunilämmössä noin 15 minuuttia. Ripottele omenien pinnalle mintunlehtiä ja tarjoa jäätelön kanssa.

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Vieritä ylös