Mascarpone-marjaherkku hunajalla
Resepti Mascarponeherkun valmistukseen
Mascarpone-marjaherkku hunajalla: Ainekset kahdeksalle
Pohja
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 dl paksua maustamatonta jogurttia
500 g mascarpone-tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Marjaseos
5 dl tuoreita tai sulatettuja pakastemarjoja maun mukaan; mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa jne.
1/2 dl tomusokeria
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
Lisäksi
3 Bastogne-keksiä
sitruunamelissaa
2 rkl lämmintä Hunajayhtymän hunajaa
Sekoita ainekset pohjaa varten ja jätä maustumaan jääkaappiin. Sekoita myös marjaseos ja jätä se pöydälle odottamaan.
Laita hunajapurkki vesihauteeseen lämpenemään hetkeä ennen tarjoilua.
Muotoile tarjoiluastiaan mascarponeseoksesta pohja niin, että keskelle jää kuoppa. Kaada marjaseos kuoppaan, lusikoi lämmintä hunajaa marjojen päälle, murusta muutama keksi ja koristele sitruunamelissan lehdillä.
Tarjoa Mascarpone-marjaherkku hunajalla heti, jolloin siinä on vielä kylmät ja lämpimät elementit erotettavissa.
Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat
Tallenna
Tallenna