Mascarpone-marjaherkku hunajalla

Resepti Mascarponeherkun valmistukseen

Mascarpone-marjaherkku hunajalla: Ainekset kahdeksalle

Pohja
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 dl paksua maustamatonta jogurttia
500 g mascarpone-tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Marjaseos
5 dl tuoreita tai sulatettuja pakastemarjoja maun mukaan; mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa jne.
1/2 dl tomusokeria
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa

Lisäksi
3 Bastogne-keksiä
sitruunamelissaa
2 rkl lämmintä Hunajayhtymän hunajaa

Sekoita ainekset pohjaa varten ja jätä maustumaan jääkaappiin. Sekoita myös marjaseos ja jätä se pöydälle odottamaan.

Laita hunajapurkki vesihauteeseen lämpenemään hetkeä ennen tarjoilua.

Muotoile tarjoiluastiaan mascarponeseoksesta pohja niin, että keskelle jää kuoppa. Kaada marjaseos kuoppaan, lusikoi lämmintä hunajaa marjojen päälle, murusta muutama keksi ja koristele sitruunamelissan lehdillä.

Tarjoa Mascarpone-marjaherkku hunajalla heti, jolloin siinä on vielä kylmät ja lämpimät elementit erotettavissa.

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Tallenna

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top