Hunajainen pannukakku

Resepti helpon pannukakun valmistukseen

Hunajainen pannukakku: ainekset jälkiruoalle

8 dl maitoa
3-4 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl Hunajayhtymän hunajaa
50 g sulatettua margariinia
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
(1 tl kanelia)

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata rasva ja sekoita siihen hunaja. Lisää sekaan maito, munat ja puuhaarukan tai vispilän kanssa tasaisesti kuivat aineet. Anna taikinan turvota hetken ja kaada voidellulle tai leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 asteessa 35- 45 minuuttia, anna hetki jäähtyä ja hunajainen pannukakku on valmis.

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top