Hunaja-uunimunakas

Resepti helpon munakkaan valmistukseen

Hunaja-uunimunakas: maukasta jälkiruokana tai pääruokana

3 dl maitoa
3 tl vehnäjauhoja
3-4 munaa
1-2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
voiteluun ½-1 rkl margariinia tai voita

Sekoita jauhot maitotilkkaan, lisää loppu maito ja notkea hunaja, sekä sitten munat ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos voideltuun suurehkoon pannuun tai uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 20 min eli kunnes munakas on hyytynyt ja saanut kauniin värin. Kumoa munakas varovasti tarjoiluvadille. Hunaja-uunimunakas sopii tarjottavaksi jälkiruokana marjojen ja pääruokana kasvis- tai sienimuhennosten kanssa.

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top