Hunajaiset broileripullat
Resepti kanaruoan valmistukseen
Hunajaiset broileripullat: Ainekset neljälle
350 – 500 g broilerin jauhelihaa
1 kananmuna
2 rkl kermaa
0,5 dl korppujauhoja
1 tl Hunajayhtymän hunajaa
1 tl suolaa
1 tl currya
½ tl mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
Hunajainen currykastike
2 dl kermaa
2 dl kanalientä
1 rkl currya
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
Tee ensin broileripullat; lämmitä kermaa ja sekoita sinne hunaja. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaivaa lihapullataikina. Laita viileään tekeytymään vartiksi.
Lorauta korkeareunaiselle pannulle ruokaöljyä ja ala ottaa lämpöä. Pyörittele taikinasta pieniä broileripullia ja laita pannulle. Pyörittele pullia hellävaraisesti, että ne paistuvat kauttaaltaan nätin ruskeiksi.
Lisää pannulle kanaliemi, currya ja hunajaa. Keitä pari minuuttia kasaan ja lisää kerma. Kiehauta taas, tarkista että hunajaiset broileripullat ovat kypsiä ja laita tarjolle.