Kana

Hunaja täydentää kanaruokien makumaailmaa erinomaisesti. Uunin lämmössä haudutetut kanapadat ja liedellä paistetut fileet pehmenevät hunajan mehukkuuden myötä suussa sulaviksi.

 

Hunajainen kana vie makumatkoille maailman ympäri

Kanaruokiin saat eri mausteilla kansainvälisiä vivahteita. Hunajaa käytetään ruuanlaitossa ympäri maailman ja se sopii suomalaisista perusresepteistä myös Aasian ja Lähi-idän aterioihin.

Uudenlaisien makuelämysten tavoittelussa ei aina tarvita itämaisia erikoismausteita. Kotimaisella hunajalla ja esimerkiksi hedelmillä luot helposti nopeita koko perheen aterioita tai valmistaudut juhlavieraiden maukkaaseen yllättämiseen.

Aasialainen hunajakana

Katso resepti

Appelsiini-hunajabroileri

Katso resepti

Hunajabroileri uunissa

Katso resepti

Hunajainen aprikoosi-kanatagine

Katso resepti

Hunajainen broileripata

Katso resepti

Hunajaiset broileripullat

Katso resepti

Hunajaiset kanaburgerit

Katso resepti

Hunajamarinoidut kanansiivet

Katso resepti

Kuhnuripoikien hunajafileet

Katso resepti

Tuhannen ja yhden yön kana

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös