Kuhnuripoikien hunajafileet

4 kanan tai kalkkunan rintafilettä
chiliä
pippurisekoitusta
currya
paprikaa
valkosipulia
4 dl riisiä
1 litra vettä
2 vihannesliemikuutiota
Hunajayhtymän hunajaa

Mausta rintafileet chilillä, pippurisekoituksella, currylla, paprikalla ja mahdollisesti valkosipulilla; laita uunivuokaan, päälle 4 dl riisiä. Kaada vuokaan 1 litra vettä, jossa 2 vihannesliemikuutiota. Viimeisenä jokaisen fileen päälle reilu nokare hunajaa.

Laita vuoka 200 asteiseen uuniin, noin tunniksi. Jos olet juuston maun ystävä, ripottele 15 min. ennen kypsymistä fileitten päälle juustoraastetta. Koristele annokset säilykepersikkaviipaleilla tai hunaja-mustaherukkasoseella ja persiljalla.

pdflogo30

Tallenna