Hunajalammas

Resepti liharuoan valmistukseen

Hunajalammas: sovella halutessasi myös possun, nuoren naudan tai broilerin kanssa

luuton lampaanpaisti
1 dl Hunajayhtymän hunajaa
1 tl kanelia
suolaa
valkopippuria
2 kpl sipulia
2 kpl porkkanaa
2 kpl palsternakkaa

Mausta lampaanpaisti hunajalla, kanelilla, pippurilla ja suolalla. Sido muotoonsa ja ruskista. Paista uunissa juuresten kanssa 150 asteessa 1,5-2 tuntia.
Valmista kastike paistoliemeen suurustamalla ja paranna kermalla. Mausta kastiketta lisää tarvittaessa hunajalla ja kanelilla.

Tarjoa paisti ohuiksi viipaleiksi leikattuna hunajakurkkujen ja hunajalla maustettujen uunijuuresten kanssa; esimerkiksi sipuli, lanttu, porkkana, nauris ja peruna.

Hunajalammas ohjetta voi soveltaa myös porsaanlihalle, nuorelle naudalle ja broilerille.

Katso tästä muut hunajaiset liharuoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top