Liha

Hunaja yhdistetään monesti grillaamiseen ja siinä käytettäviin kastikkeisiin, mutta yhdistelmä on lyömätön myös esimerkiksi pataruoissa ja lihan lisukkeissa. Eri vuodenaikojen ja juhlapyhien perinnereseptit tulevat tähän päivän hunajaa hyödyntämällä.

 

Sipaus hunajaa sopii kaikille liharuoille

Hunajaisista liharuoista löytyy valinnanvaraa naudanlihan lisäksi esimerkiksi possusta, lampaasta kokkaavalle. Hunaja edesauttaa lihan ruskistamista ja pidentää myös ruoan säilyvyyttä. Kokeile rohkeasti soveltaa hunajan käyttöä myös jo ennalta tuttuihin suosikkiresepteihisi!

Ankanrintaa hunaja-appelsiinikastikkeessa

Katso resepti

Gallian lammas

Katso resepti

Hunajainen lanttupossu

Katso resepti

Hunajainen lihawokki

Katso resepti

Hunajainen moskovanpata

Katso resepti

Hunajainen sinappipossu

Katso resepti

Hunajaiset grillipihvit

Katso resepti

Hunajaiset jauhelihakääryleet

Katso resepti

Hunajaiset karitsanpotkat

Katso resepti

Hunajaiset lihavartaat

Katso resepti

Hunajaiset pekonisienet

Katso resepti

Hunajaiset satay-vartaat

Katso resepti

Hunajalammas

Katso resepti

Hunajalla maustettu punajuuripata

Katso resepti

Hunajatilan uunilenkki

Katso resepti

Kaalijauhelihapata

Katso resepti

Mausteinen hunajakalkkuna

Katso resepti

Paistetut hunajapihvit

Katso resepti

Porsas-kasvispata

Katso resepti

Ribsit Pommac-hunajakastikkeessa

Katso resepti

Täytetyt lihataskut

Katso resepti

Yrtti-hunajalammas

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös