Liha
Hunaja yhdistetään monesti grillaamiseen ja siinä käytettäviin kastikkeisiin, mutta yhdistelmä on lyömätön myös esimerkiksi pataruoissa ja lihan lisukkeissa. Eri vuodenaikojen ja juhlapyhien perinnereseptit tulevat tähän päivän hunajaa hyödyntämällä.
Sipaus hunajaa sopii kaikille liharuoille
Hunajaisista liharuoista löytyy valinnanvaraa naudanlihan lisäksi esimerkiksi possusta, lampaasta kokkaavalle. Hunaja edesauttaa lihan ruskistamista ja pidentää myös ruoan säilyvyyttä. Kokeile rohkeasti soveltaa hunajan käyttöä myös jo ennalta tuttuihin suosikkiresepteihisi!

Ankanrintaa hunaja-appelsiinikastikkeessa

Gallian lammas

Hunajainen lanttupossu

Hunajainen lihawokki

Hunajainen moskovanpata

Hunajainen sinappipossu

Hunajaiset grillipihvit

Hunajaiset jauhelihakääryleet

Hunajaiset karitsanpotkat

Hunajaiset lihavartaat

Hunajaiset pekonisienet

Hunajaiset satay-vartaat

Hunajalammas

Hunajalla maustettu punajuuripata

Hunajatilan uunilenkki

Kaalijauhelihapata

Mausteinen hunajakalkkuna

Paistetut hunajapihvit

Porsas-kasvispata

Ribsit Pommac-hunajakastikkeessa

Täytetyt lihataskut
