Punasipuli-sienipata

Resepti kasvisruoan valmistukseen

Punasipuli-sienipata: täydennä halutessasi liha- tai kanaruoalla

4 punasipuleita
4 valkosipulin kynttä
170 g tuoreita sieniä pilkottuna
2 rkl ruokaöljyä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl rouhittuja viherpippureita
0,5-1 tl anista
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
tuoretta kirveliä

Kuullota puna- ja valkosipuliviipaleet sekä pilkotut herkkusienet öljyssä. Lisää tomaattimurska, vesi, mausteet ja hunaja. Hauduta 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti kirvelisilppua. Tarjoa esim. fetan kera.

Ruokaisamman padan saat kun lisäät joukkoon ruskistettuja maustettuja broilerisuikaleita, ruskistettua maustettua jauhelihaa tai kypsiä maustettuja kalasuikaleita.

Katso tästä muut hunajaiset kasvisruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top