Punasipuli-sienipata

4 punasipuleita
4 valkosipulin kynttä
170 g tuoreita sieniä pilkottuna
2 rkl ruokaöljyä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl rouhittuja viherpippureita
0,5-1 tl anista
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
tuoretta kirveliä

Kuullota puna- ja valkosipuliviipaleet sekä pilkotut herkkusienet öljyssä. Lisää tomaattimurska, vesi, mausteet ja hunaja. Hauduta 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti kirvelisilppua. Tarjoa esim. fetan kera.

Ruokaisamman padan saat kun lisäät joukkoon ruskistettuja maustettuja broilerisuikaleita, ruskistettua maustettua jauhelihaa tai kypsiä maustettuja kalasuikaleita.

pdflogo30

Tallenna