Hunajainen paahdettu kukkakaali

Resepti kasvisruoan valmistukseen

Hunajainen paahdettu kukkakaali: Ainekset neljälle

1 kukkakaali

Mausteöljy
1 rkl oliiviöljyä
1tl sitruunan mehua
1 rkl Dijon-sinappia
2 valkosipulinkynttä silputtuna
½ tl suolaa
1 tl mustapippuria

Hunaja-fetakuorrutus
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
50 g fetajuustoa
2 rkl tuoretta lehtipersiljaa silputtuna

Sekoita mausteöljy odottelemaan. Pese kukkakaali ja leikkaa varsi pois.

Aseta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille ja lusikoi mausteöljy tasaisesti päälle.

Paahda kukkakaalia 170°C uunissa tunnin verran niin, että myös sisus on kypsä ja pehmeä. Sivele voitelusudilla pellille valuvaa öljyä kukkakaaliin ainakin kerran kypsennyksen aikana.

Sekoita tällä välin hunaja-fetakuorrutus odottelemaan.

Lusikoi hunaja-fetakuorrutus kukkakaalin pintaan ja paahda vastuksien alla muutama minuutti lisää.

Nosta hunajainen paahdettu kukkakaali pöytään ja koristele lehtipersiljalla.

Katso tästä muut hunajaiset kasvisruoat

pdflogo30

Shopping Cart

Ostoskori on tyhjä.

No products in the cart.