Grillihedelmät hunajakastikkeella
Resepti hedelmäruoan valmistukseen
Grillihedelmät hunajakastikkeella: Ainekset kuudelle
2 nektariinia tai persikkaa
2 päärynää
2 omenaa
1/2 hunajamelonia
6 rapeaa suklaakeksiä
minttua koristeeksi
Hunajakastike
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
1 rkl ruskeaa sokeria
1 tl vaniljasokeria
¼ tl kanelia
1 rkl omenaviinietikkaa
Kiehauta hunajakastikkeen ainekset kokoajan sekoittaen. Jätä jäähtymään.
Pese hedelmät huolellisesti (paitsi meloni). Leikkaa hedelmät kuorineen lohkoiksi, joita on helppo käsitellä grillissä. Hunajameloni leikataan “lautasiksi” eli poikkipäin kiekoiksi.
Paista hedelmät grillin keskilämmöllä hiukan pehmeiksi. Omena pehmenee nopeimmin. Siirrä grillihedelmät tarjoiluastiaan, murusta päälle yksi keksi per annos ja viimeistele hunajakastikeella ja mintunlehdillä. Tarjoa lämpimänä.