Hunajaspagetti
Resepti pastaruoan valmistukseen
Hunajaspagetti: Ainekset neljälle
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
300 g ohutta spagettia
2 valkosipulinkynttä
4 rkl voita
1 tl kuivattua timjamia
100 g parmesaanijuustoa
tuoretta persiljaa
1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
Laita pastavesi kiehumaan reilun suolan kanssa. Keitä pasta ohjeen mukaan napakaksi.
Veden kiehuessa, kuori ja siivuta valkosipulinkynnet hyvin ohuiksi.
Laita isolle pannulle reippaasti voita, valkosipulinkynnet, hunaja ja kuivattu timjami. Lämmitä lähes kiehuvaksi. Raasta parmesaani odottelemaan.
Valuta pasta ja yhdistä se hunaja-voikastikkeen kanssa. Sekoita lopuksi parmesaaniraaste mukaan, nostele hunajaspagetti lautasille ja koristele persiljalla.