Kaalijauhelihapata

Resepti liharuoan valmistukseen

Kaalijauhelihapata: tarjoile halutessasi riisin kanssa

2 dl vettä
1 rkl lihaliemijauhetta
100 g juuriselleriä
350 g valkokaalia
50 g purjoa
150 g jauhelihaa
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
½ rkl soijaa
3 rkl Hunajayhtymän hunajaa

Pese, kuori ja suikaloi selleri ja kaali. Viipaloi purjo. Pane selleri hautumaan kiehuvaan lihaliemeen. Ruskista jauheliha. Lisää pataan kaali ja purjo. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi noin 1 tunti. Lisää jauheliha. Mausta suolalla, valkopippurilla, soijalla ja hunajalla. Anna hautua vielä noin 10 min. Lisänä voi tarjota riisiä.

Katso tästä muut hunajaiset liharuoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top