Maijan hunajakorvapuustit

Resepti leivontaruoan valmistukseen

Maijan hunajakorvapuustit

3 dl maitoa
25 g hiivaa
½-1 tl suolaa
1 kananmuna
100 g voita
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
8-9 dl vehnäjauhoja

Täyte
1 rkl hunajaa
2 rkl voita
1 tl kanelia
2 rkl sokeria tai hillosokeria
pinnalle raesokeria

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva, suola, kananmuna ja hunaja. Alusta jauhot sekaan ja pehmeäksi sulatettu voi. Kohota taikina. Jaa taikina kahteen osaan, kaulitse ne levyiksi. Sivele levyille hunajaa ja voita sekä ripottele sokeria ja kanelia (ainekset voi sekoittaa myös massaksi ennen levitystä).
Rullaa, leikkaa vinoksi ja paina keskeltä lyttyyn. Annoksesta tulee korvapuusteja sopivasti pari pellillistä. Sivele munamaidolla ja ripottele päälle raesokeria.
Paista 225 asteessa n. 15 min. Nosta paistetut Maijan hunajakorvapuustit heti pelliltä.

Katso tästä muut hunajaiset leivontaruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top