Leivonta

Hunaja on ikiaikainen makeuttaja, jota on käytetty herkuttelun hetkissä jo satoja vuosia. Hunajan makeus koostuu luonnonsokereista, jotka ovat prosessoitua valkoista sokeria parempi vaihtoehto ihmisen elimistölle.

Hunajalla voi korvata sokerin suurimmassa osassa leivontaa, kokonaan tai osittain. Erilaiset leivät, piirakat, pullat ja kakut ovat hunajan ansiosta kuohkeita ja herkullisia.

 

Hunajakakkua hyvällä omallatunnolla

 Hunajaisia leivonnaisia voit huoletta nauttia hyvällä omallatunnolla lisää. Makeuttamalla hunajalla tiputat annosten kalorimäärät jopa 40 % pienemmiksi. Normaalia sokeri selvästi makeampaa hunajaa tarvitset ohjeisiin paljon sokeria vähemmän. Jokainen kulutettu hunajalusikka on myös eduksi ympäristölle, joten hunajaleivonnainen on myös vastuullinen ekoteko.

 

Shopping Cart
Vieritä ylös