Leivonta

Hunaja on ikiaikainen makeuttaja, jota on käytetty herkuttelun hetkissä jo satoja vuosia. Hunajan makeus koostuu luonnonsokereista, jotka ovat prosessoitua valkoista sokeria parempi vaihtoehto ihmisen elimistölle.

Hunajalla voi korvata sokerin suurimmassa osassa leivontaa, kokonaan tai osittain. Erilaiset leivät, piirakat, pullat ja kakut ovat hunajan ansiosta kuohkeita ja herkullisia.

 

Hunajakakkua hyvällä omallatunnolla

 Hunajaisia leivonnaisia voit huoletta nauttia hyvällä omallatunnolla lisää. Makeuttamalla hunajalla tiputat annosten kalorimäärät jopa 40 % pienemmiksi. Normaalia sokeri selvästi makeampaa hunajaa tarvitset ohjeisiin paljon sokeria vähemmän. Jokainen kulutettu hunajalusikka on myös eduksi ympäristölle, joten hunajaleivonnainen on myös vastuullinen ekoteko.

 

Helppo hunajakakku

Katso resepti

Hunaja-briossisämpylät burgereille

Katso resepti

Hunaja-focaccia

Katso resepti

Hunaja-jogurttikakku

Katso resepti

Hunaja-juustokakku

Katso resepti

Hunaja-suklaakakku

Katso resepti

Hunajahippaleivät

Katso resepti

Hunajainen kauraleipä

Katso resepti

Hunajainen kurpitsapiirakka

Katso resepti

Hunajainen maissileipä

Katso resepti

Hunajainen omenapiirakka

Katso resepti

Hunajainen porkkanakakku

Katso resepti

Hunajainen sitruuna-marenkitorttu

Katso resepti

Hunajaiset joulukeksit

Katso resepti

Hunajaiset laventelikeksit

Katso resepti

Hunajaiset teeleivät

Katso resepti

Hunajapiirakka

Katso resepti

Hunajapiparkakut

Katso resepti

Hunajapullat

Katso resepti

Hunajarahka-mandariinikakku

Katso resepti

Hunajasämpylät

Katso resepti

Maijan hunaja-marjapiirakka

Katso resepti

Maijan hunajakorvapuustit

Katso resepti

Marjaisat muffinit

Katso resepti

Rommi-hunajakakku

Katso resepti

Rouheinen hiivaleipä

Katso resepti

Sisarussämpylät

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös