Hunajaiset joulukeksit

Resepti leivontaruoan valmistukseen

Hunajaiset joulukeksit: Ainekset noin 20 keksiin

2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
110 g voita
1 dl ruokosokeria
1 keltuainen
160 – 170 g hienoja vehnäjauhoa
1 tl kanelia
½ tl jauhettua neilikkaa
1 tl pomeranssin kuorta

Vaahdota sokeri ja pehmeä voi. Notkista hunajaa lämmittämällä ja sekoita sokeriseokseen. Sekoita myös keltuainen mukaan.

Sihtaa jauhot ja mausteet seokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.

Pyöritä käsissä pieniä, noin 3 cm halkaisijaltaan olevia taikinapalloja ja asettele leivinpaperin päälle uunipellille. Litistä kämmenellä. Jätä keksien väliin leviämisvaraa.

Paista hunajaiset joulukeksit 180°C uunissa noin vartin verran. Anna jäähtyä ja rapeutua pellillä paistamisen jälkeen.

Katso tästä muut hunajaiset leivontaruoat

pdflogo30

Shopping Cart
Vieritä ylös