Hunajaiset varsiparsakaalit
Resepti kasvisruoan valmistukseen
Hunajaiset varsiparsakaalit: Ainekset neljälle
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
300 g broccolinia eli varsiparsakaalia
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl ruokaöljyä
1 silputtu valkosipulinkynsi
1 dl vettä
sormisuolaa valmiin annoksen päälle
Lorauta pannulle ruokaöljyä. Paista varsiparsakaaleja hetken aikaa. Lisää pannulle vettä ja loput ainekset. Anna kiehua reippaalla lämmöllä muutama minuutti, jolloin varsiparsakaalit höyrystyvät kypsiksi ja makuliemi tiivistyy siirapiksi.
Poimi varsiparsakaalit tarjoilulautaselle ja kaada makuliemi päälle. Ripauta halutessasi sormisuolaa mausteeksi.
Hunajaiset varsiparsakaalit sopivat hyvin pihvin lisukkeeksi.