Hunajasilakat
Resepti silakkojen valmistukseen
Hunajasilakat: herkullista keitettyjen perunoiden kanssa
600 g silakkafileitä
1/2 rkl sitruunapippuria
1/2 rkl rakuunaa
Liemi
2 rkl omenaviinietikkaa
3/4 dl Hunajayhtymän hunajaa
1,5 rkl vehnäjauhoja
2 valkosipulin kynttä
1 prk (120 g) smetanaa
Pinnalle hienonnettua persiljaa
Levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta. Käännä kalan muotoon tai pyöritä rullalle ja nosta voideltuun uunivuokaan. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 30 min. Peitä kannella tai foliolla tarvittaessa. Lisää ennen tarjoilua pinnalle hienonnettua tilliä. Tarjoa hunajasilakat keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso tästä muut hunajaiset kalaruoat
Tallenna