Kala

Hunaja toimii kalaruuissa erinomaisesti grillissä, uunissa ja pannulla. Lisäksi hunajalla voit makeuttaa erilaisia alkupalatyyppisiä kalaruokia ja yhdistää sen suolaisiin mausteisiin täydellisen makuyhdistelmän saavuttamiseksi. Suomalaisten perinteisten reseptien lisäksi rohkaisemme sinua kokeilemaan esimerkiksi Aasian makuja hunajaisissa kalaruoissa.

Kotimainen hunaja täydentää suomalaisia kaloja

Hunajaisissa kalaresepteissä on hyödynnetty monipuolisesti Suomen vesistöistä nostettavia kotimaisia kalalajikkeita. Perinteisten tuorekalojen lisäksi hunaja sopii pakastekaloille, äyriäisille ja kalaruokien kastikkeille.

Hunaja-mantelikalat

Katso resepti

Hunaja-sashimi

Katso resepti

Hunajainen grillilohi

Katso resepti

Hunajainen kalapata

Katso resepti

Hunajainen rapuviettelys

Katso resepti

Hunajaiset haukipullat

Katso resepti

Hunajaiset omenasilakat

Katso resepti

Hunajasilakat

Katso resepti

Hunajasilli

Katso resepti

Jääkellarin lohi

Katso resepti

Jussin merilohipussi

Katso resepti

Kalastajan hunajasilakat

Katso resepti

Kirjolohipaistos

Katso resepti

Kuharullat hunajavoilla

Katso resepti

Lohikiusaus

Katso resepti

Pakkasherran hunajakala

Katso resepti

Soija-hunajalohi

Katso resepti

Puna-ahventa venäläiseen tapaan

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös