Kala
Hunaja toimii kalaruuissa erinomaisesti grillissä, uunissa ja pannulla. Lisäksi hunajalla voit makeuttaa erilaisia alkupalatyyppisiä kalaruokia ja yhdistää sen suolaisiin mausteisiin täydellisen makuyhdistelmän saavuttamiseksi. Suomalaisten perinteisten reseptien lisäksi rohkaisemme sinua kokeilemaan esimerkiksi Aasian makuja hunajaisissa kalaruoissa.
Kotimainen hunaja täydentää suomalaisia kaloja
Hunajaisissa kalaresepteissä on hyödynnetty monipuolisesti Suomen vesistöistä nostettavia kotimaisia kalalajikkeita. Perinteisten tuorekalojen lisäksi hunaja sopii pakastekaloille, äyriäisille ja kalaruokien kastikkeille.

Hunaja-mantelikalat

Hunaja-sashimi

Hunajainen grillilohi

Hunajainen kalapata

Hunajainen rapuviettelys

Hunajaiset haukipullat

Hunajaiset omenasilakat

Hunajasilakat

Hunajasilli

Jääkellarin lohi

Jussin merilohipussi

Kalastajan hunajasilakat

Kirjolohipaistos

Kuharullat hunajavoilla

Lohikiusaus

Pakkasherran hunajakala

Soija-hunajalohi
