Hunajalammas
Resepti liharuoan valmistukseen
Hunajalammas: sovella halutessasi myös possun, nuoren naudan tai broilerin kanssa
luuton lampaanpaisti
1 dl Hunajayhtymän hunajaa
1 tl kanelia
suolaa
valkopippuria
2 kpl sipulia
2 kpl porkkanaa
2 kpl palsternakkaa
Mausta lampaanpaisti hunajalla, kanelilla, pippurilla ja suolalla. Sido muotoonsa ja ruskista. Paista uunissa juuresten kanssa 150 asteessa 1,5-2 tuntia.
Valmista kastike paistoliemeen suurustamalla ja paranna kermalla. Mausta kastiketta lisää tarvittaessa hunajalla ja kanelilla.
Tarjoa paisti ohuiksi viipaleiksi leikattuna hunajakurkkujen ja hunajalla maustettujen uunijuuresten kanssa; esimerkiksi sipuli, lanttu, porkkana, nauris ja peruna.
Hunajalammas ohjetta voi soveltaa myös porsaanlihalle, nuorelle naudalle ja broilerille.
Katso tästä muut hunajaiset liharuoat
Tallenna