Hunajainen moskovanpata
Resepti liharuoan valmistukseen
Hunajainen moskovanpata: Ainekset kuudelle
800 g naudanpaistia suikaleina
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 sipulia
3 suolakurkkua
1 rkl kokonaisia mustapippureita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl lihalientä
100 g sinihomejuustoa
1 prk smetanaa
1 rkl voita paistamiseen
persiljaa koristeeksi
Lisukevinkki: Keitetyt perunat
Silppua sipuli pieneksi. Paista se padan pohjalla voissa kullanväriseksi. Lisää sitten naudansuikaleet ja paista niihin väri pintaan. Mausta mustapippurilla ja hunajalla. Ripottele lihoille vehnäjauhoja ja kaada lihaliemi päälle, sekoita. Anna hautua hellalla hissukseen puolisen tuntia.
Kuutioi suolakurkut ja murusta sinihomejuusto. Sekoita kummatkin pataan ja anna hautua vartin verran.
Sekoita lopuksi smetana mukaan ja nosta hunajainen moskovanpata pöytään. Koristele persiljasilpulla.