Porsas-kasvispata
Resepti liharuoan valmistukseen
Porsas-kasvispata: tarjoa perunoiden tai riisin kanssa
300 g sian ulkofileetä suikaleina tai valmiita sianlihasuikaleita
½ tl suolaa
1 ½ tl currya
1 tl paprikajauhetta
maustemitallinen jauhettua mustapippuria
maustemitallinen jauhettua inkivääriä
1 sipuli viipaleina
1 rkl rypsiöljyä
1 dl ohuita lanttusuikaleita
2-3 dl vettä
1-2 rkl soijakastiketta
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
1 dl porkkanasuikaleita
½ dl juurisellerisuikaleita
½ dl palsternakkasuikaleita
pala purjosipulia viipaleina
1 dl vihreitä herneitä
Ruskista lihasuikaleet ja sipuliviipaleet kasviöljyssä paistokasarissa. Mausta pippurilla ja inkiväärillä. Lisää lanttusuikaleet, vesi, soijakastike ja hunaja. Hauduta 15 minuuttia. Lisää porkkana-selleri- ja palsternakkasuikaleet ja hauduta kypsäksi. Lisää purjoviipaleet ja herneet ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarjoa porsas-kasvispata perunoiden tai riisin kanssa.
Katso tästä muut hunajaiset liharuoat
Tallenna