Hunajainen moskovanpata

Resepti liharuoan valmistukseen

Hunajainen moskovanpata: Ainekset kuudelle

800 g naudanpaistia suikaleina
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 sipulia
3 suolakurkkua
1 rkl kokonaisia mustapippureita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl lihalientä
100 g sinihomejuustoa
1 prk smetanaa
1 rkl voita paistamiseen
persiljaa koristeeksi

Lisukevinkki: Keitetyt perunat

Silppua sipuli pieneksi. Paista se padan pohjalla voissa kullanväriseksi. Lisää sitten naudansuikaleet ja paista niihin väri pintaan. Mausta mustapippurilla ja hunajalla. Ripottele lihoille vehnäjauhoja ja kaada lihaliemi päälle, sekoita. Anna hautua hellalla hissukseen puolisen tuntia.

Kuutioi suolakurkut ja murusta sinihomejuusto. Sekoita kummatkin pataan ja anna hautua vartin verran.

Sekoita lopuksi smetana mukaan ja nosta hunajainen moskovanpata pöytään. Koristele persiljasilpulla.

Katso tästä muut hunajaiset liharuoat

pdflogo30

Shopping Cart
Scroll to Top