Hunajainen ramen-keitto
Resepti keittoruoan valmistukseen
Hunajainen ramen-keitto: Ainekset neljälle
Ramen-liemi
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 rkl soijaa
3 rkl omenaviinietikkaa
2 cm pätkä inkivääriä
1 tl mustapippuria
5 dl vettä
Lisäksi
2 broilerin koipireittä
4 kananmunaa
100 g lehtikaalia
noin 150 g nuudeleita
Laita liemiainekset kiehumaan laakeapohjaiseen kattilaan. Kuori ja siivuta inkivääri.
Asettele broilerin koipireidet kattilan pohjalle kiehumaan hissuksiin kannen alla kolme varttia niin, että liha irtoaa helposti luista.
Keitä sillä aikaa kananmunat löysäksi keskeltä eli 6-7 minuuttia.
Nosta koipireidet lautaselle ja erottele lihat sekä luut. Kiehauta pilkottu lehtikaali liemessä nopeasti ja siirrä sivuun. Kiehauta seuraavaksi nuudelit liemessä.
Kokoa ramen-annokset kulhoon niin, että nuudelit, lehtikaali, broileri ja kananmunat ovat omissa lohkoissaan. Kaada liemi päälle ja tarjoa hunajainen ramen-keitto kuumana.