Hunajainen ramen-keitto

Resepti keittoruoan valmistukseen

Hunajainen ramen-keitto: Ainekset neljälle

Ramen-liemi
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 rkl soijaa
3 rkl omenaviinietikkaa
2 cm pätkä inkivääriä
1 tl mustapippuria
5 dl vettä

Lisäksi
2 broilerin koipireittä
4 kananmunaa
100 g lehtikaalia
noin 150 g nuudeleita

Laita liemiainekset kiehumaan laakeapohjaiseen kattilaan. Kuori ja siivuta inkivääri.

Asettele broilerin koipireidet kattilan pohjalle kiehumaan hissuksiin kannen alla kolme varttia niin, että liha irtoaa helposti luista.

Keitä sillä aikaa kananmunat löysäksi keskeltä eli 6-7 minuuttia.

Nosta koipireidet lautaselle ja erottele lihat sekä luut. Kiehauta pilkottu lehtikaali liemessä nopeasti ja siirrä sivuun. Kiehauta seuraavaksi nuudelit liemessä.

Kokoa ramen-annokset kulhoon niin, että nuudelit, lehtikaali, broileri ja kananmunat ovat omissa lohkoissaan. Kaada liemi päälle ja tarjoa hunajainen ramen-keitto kuumana.

Katso tästä muut hunajaiset keittoruoat

pdflogo30

Shopping Cart
Scroll to Top