Keitot

Hunaja antaa persoonallisen säväyksen erilaisille keitoille raaka-aineista riippumatta. Hunajan käyttö keitoissa ei tee liemimäisistä ruoista makeita, vaan pääasiassa syventää muiden ainesosien makukirjoa. Lisäämällä hunajaa perinteisiin resepteihin, saat lämpimistä ja täyteläisistä keitoista myös päivittäisen superfoodannoksen.

 

Kevennä keitoilla

 Keittoaterioita suositellaan perinteisesti myös keventäjän ruokavalioon ja niiden kirjo on rajoittuneeseenkin ruokavalioon lähes rajaton. Iso osa keittoresepteistä on kasvispohjaisia, joten hunajaisinakin versioina ne sopivat myös erikoisruokavalioita syövien pöytään. Hunajalla tuunatut keitot tuovat keittiöösi tuulahduksia myös kansainvälisistä ruokalistoista, joissa hunajaa usein ennakkoluulottomasti hyödynnetään.

Hunaja-bataattikeitto

Katso resepti

Hunaja-porkkanakeitto

Katso resepti

Hunajainen kalkkunakeitto

Katso resepti

Hunajainen nuudeli-kanakeitto

Katso resepti

Hunajainen ramen-keitto

Katso resepti

Hunajainen valkosipulikeitto

Katso resepti

Hunajalla maustettu kurpitsakeitto

Katso resepti

Pertin punajuurikeitto

Katso resepti

Shopping Cart
Vieritä ylös