Gulassi

Resepti keittoruoan valmistukseen

Gulassi: monipuolinen keitto

½ kg naudanlihaa kuutioituna
3 sipulia
1 dl öljyä
1 rkl paprikajauhetta
1 tl jauhettua kuminaa
1-2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
suolaa
porkkanaa, lanttua, selleriä, palsternakkaa
400 g tomaattimurskaa
1 l vettä
½ kg perunoita
smetanaa

Kuutioi sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää paprikajauhe ja ota pannu pois hellalta. Lisää liha, pane pannu hetkeksi takaisin levylle ja lisää tilkka vettä. Kun liha on puolivalmis, lisää viipaloidut vihannekset, kumina ja hunaja. Liha voi rauhassa kypsyä tunninkin ennen kuin lisäät vihannekset. Keitä lihaa ja vihanneksia hetki yhdessä, lisää vettä, vähän suolaa ja perunat. Anna kiehahtaa kypsäksi.

Katso tästä muut hunajaiset keittoruoat

pdflogo30

Tallenna

Shopping Cart
Scroll to Top