Pakkasherran hunajakala
Resepti hunajakalan valmistukseen
Pakkasherran hunajakala: herkullinen uuniruoka
1 pkt pakasteseitä tai kirjolohifile
1 maustekurkku
1 tl sitruunapippuria
½ tl rakuunaa
¼ tl suolaa
Kastike
2 dl kuohukermaa
½ sitruunan mehu
½ dl Hunajayhtymän hunajaa
1 rkl vehnäjauhoja
1-2 sipulia siivuina
koristeluun ½ dl hienonnettua tilliä
Lado puoliksi sulanut sei tai kirjolohi voideltuun uunivuokaan. Kuutioi maustekurkku pieniksi paloiksi. Mausta kala sitruunapippurilla, rakuunalla ja suolalla. Levitä kurkkukuutiot kalalle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 min. Koristele Pakkasherran hunajakala tillillä.
Katso tästä muut hunajaiset kalaruoat
Tallenna