Hunajaiset cocktail-keksit
Resepti cocktail-keksien valmistukseen
Hunajaiset cocktail-keksit: Ainekset kymmenelle hengelle alkupalana
10 voileipäkeksiä
200 g vuohenjuustoa
1 koura pinjansiemeniä tai suolapähkinöitä
persiljaa
Hunajahillo
3 rkl Hunajayhtymän hunajaa
3 rkl silputtua raparperia tai marjoja
Kiehauta hunajahillo pienessä kattilassa ja jäähdytä. Leikkaa vuohenjuusto 10:ksi kiekoksi.
Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla tai murskaa suolapähkinät, riippuen kumpaa käytät.
Aseta jokaisen voileipäkeksin päälle vuohenjuustokiekko.
Laita juuston päälle lusikallinen hunajahilloa ja pinjansiemeniä tai suolapähkinärouhetta.
Koristele hunajaiset cocktail-keksit silputulla persiljalla.