Hunaja-bruschetta

Resepti bruschettan valmistukseen

Hunaja-bruschetta: Ainekset neljälle

4 siivua vaaleaa maalaisleipää
2 rkl oliiviöljyä
1 päärynä, nektariini tai omena (sesongista riippuen)
100 g sinihomejuustoa, esimerkiksi Gorgonzolaa
rucolaa

Hunajakastike
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
1/2 rkl balsamicoa

Valele leipäviipaleet huolellisesti oliiviöljyllä. Pese ja leikkaa valitsemasi hedelmä siivuiksi. Grillaa leivät ja hedelmäviipaleet 200⁰C uunissa tai grillissä. Kun käännät leivät puolessa välissä paahtoa toisinpäin, laita sinihomejuustoa päälle lämpenemään.

Nosta leivät tarjoiluastiaan ja hedelmäviipaleita päälle. Jätä hetkeksi jäähtymään. Sekoita hunajakastike. Lusikoi kastiketta leipien päälle ja koristele rucolalla.

Tarjoa hunaja-bruschetta lämpimänä, mutta varo ettet polta suuta. Sinihomejuusto pitää lämpöä pitkään.

Katso tästä muut reseptit

pdflogo30

Shopping Cart
Scroll to Top