Alkuperällä on väliä

alkuperalla_on_valia
Hunajayhtymän pakkaama hunaja tulee suoraan kotimaisilta hunajantuottajilta ympäri Suomen. Me pakkaamme hunajan ja toimitamme sen kauppojen hyllyille asiakkaiden saataville. Noin 150 sopimustuottajaamme hoitavat mehiläisiään ja tuottavat hunajaa kotimaamme puhtaan luonnon keskellä. Sopimustuottajillemme on tärkeää mehiläisten hyvinvointi ja niiden asianmukainen hoitaminen. Näin valmistetaan hyvää suomalaista hunajaa. Meillä Hunajayhtymän pakkaamossa tehtävä tarkka laaduntarkkailu osaltaan varmistaa myymämme hunaja puhtauden. Näin syntyy laadukas, puhdas luonnontuote! 

[searchorigin]

Tutustu sopimustuottajiemme tarinoihin alla olevien videoiden kautta.

Leena Hirvonen, Urjala (Pirkanmaa)

Opettajana työskentelevä Leena Hirvonen on sivutoiminen mehiläistarhaaja. Leena viettää kesät mehiläisten parissa luonnosta ja kiireettömyydestä nauttien. Ajoittain fyysisestikin rankka mehiläistenhoito tuo mukavaa tasapainoa opettajan työlle. Hunajan laatuun panostavan Leenan mehiläiset tuottavat Hunajayhtymän pakkaamaa hunajaa Urjalan Menosten kylässä Pirkanmaalla.

Videon kesto: 2 min 20 sek.

Aimo Nurminen, Naantali (Varsinais-Suomi)

Mehiläishoitajien konkareihin lukeutuva Aimo Nurminen hoitaa mehiläisiä yli 30 vuoden kokemuksella. Rakkaus mehiläistenhoitoon ja aito kiinnostus mehiläisten tuottaman hunajan laatuun huokuu Aimon puheessa. Vaimonsa Raijan kanssa he ovat olleet Hunajayhtymän sopimustuottajia aivan sopimustuotannon alusta saakka.

Videon kesto: 3 min 8 sek.

Juha Välimäki, Nurmijärvi (Uusimaa)

Juha Välimäki on mehiläishoitaja jo kolmannessa sukupolvessa ja hänen koko perhe on mukana hunajantuotannossa. Hunajan matka mehiläispesästä purkkiin on mielenkiintoinen prosessi, joka vaatii tarhaajalta vankkaa ammattitaitoa ja osaamista. Yli 200 pesän hoitajana Juhalla on ammattitaito hallussa. Juhan tuottama hunaja pakataan Hunajayhtymällä.

Videon kesto: 2 min 58 sek.

Karoliina Nikitin ja Pekka Helenius, Sastamala (Pirkanmaa)

Karoliina Nikitin jatkaa isänsä Pekka Heleniuksen vuosikymmenien työtä hunajantuottajana. Mehiläislähtöisyys on tärkeintä heidän hunajantuotannossaan – vaikka hoidettavia mehiläisyhdyskuntia on noin 150, on mehiläisten hyvinvointi Karoliinalle ja Pekalle tärkeää. Sastamalan kauniin luonnon keskellä tuotettu hunaja päätyy Hunajayhtymän pakkaamana kauppojen hyllylle.

/div>

Videon kesto: 4 min 24 sek.

Shopping Cart
Vieritä ylös