Marja-hunajamarinadi
Resepti marinadin valmistukseen
Marja-hunajamarinadi: ei tarvitse suolaa
Noin 2 kilolle porsaankasleria (marinadi on hyvää myös villisian ja riistan lihalle)
2 dl survottuja, happamia marjoja (puolukka, pihlajanmarja tai punaherukka)
3 rkl Hunajayhtymän suodatettua hunajaa
pippuria ja sipulilohkoja
4 dl vettä tai punaviiniä
yrttimausteita maun mukaan
Sekoita marinadiaineet ja laita muovipussiin yhdessä lihan kanssa tekeytymään noin vuorokaudeksi. Kypsennä liha paistopussissa (pussin ohjeen mukaan), marinadiliemineen. Suurusta liemi ohrakkaan kanssa, niin saat ruskean kastikkeen. Suolaa resepti ei kaipaa, pelkät yrttimausteet riittävät. Niitä voi vaihdella mielesi mukaan.
Katso tästä muut hunajaiset marinadit
Tallenna